dinsdag 2 oktober 2018

September 2018

September 2018


De eerste maand van het nieuwe schooljaar zit er alweer op. Op 3 september gingen we van start met 17 leerlingen in ons klas 4LB.

Ondertussen hebben we onze hersenen al flink aan het werk gezet. In Wero leerden we werken met de eeuwenband. We werken nu niet meer met de laatste 3 eeuwen zoals in het derde leerjaar maar keerden terug tot in de tijd van de Romeinen. 

Op de dag van de sportclub hadden velen in de klas hun mooiste sportoutfit aangetrokken. Hieronder kan je hiervan een foto zien.We maakten ook al enkele leuke werkjes in onze lessen Muzische opvoeding. Hier zie je ons aan de slag in de eetzaal.


De laatste week van september hadden we een verkeersweek in school. Er kwam een agent op bezoek in de klas. We focusten op het veilig bewegen in het verkeer, we maakten een wandeling met alle leerlingen van de school naar de buurt waar ze wonen, we konden kennis maken met een verkeersparcours, enz...

Nog een paar sfeerbeelden:
Ondertussen zijn we in Wero een nieuw thema opgestart. We gaan de geografische toer op en bekijken de indeling van onze gemeente en stad van dichtbij. We zullen ook op stap gaan naar Kortrijk met het volledige vierde leerjaar. 

Wordt dus zeker nog vervolgd!Geen opmerkingen:

Een reactie posten